Eduard Schaepman Keynote bij Get (C)Loud!

Het centrale thema voor de komende editie van Get (C)Loud! is bekend: “Groeien, bloeien en snoeien!” En wat verstaan we daar dan onder? Structureren, organiseren en professionaliseren zijn stadia waarin u als ISV keuzes heeft moeten maken, voor beslissingen kwam te staan en knopen diende door te hakken. Vragen als “hoe structureer ik mijn processen?”, “hoe bouw ik een ‘future proof’ product?” en “hoe houd ik het allemaal beheersbaar?” hebben u ongetwijfeld – naast vele andere vragen – beziggehouden.

Op vrijdagmiddag 12 mei gaan we weer graag met u in debat over deze en vele andere topics. Nog steeds is het doel van Get (C)Loud! kennis met elkaar te delen, FUN te hebben en “iets” mee te nemen dat u in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken.

Initiatiefnemer Dutch Cloud heeft drie partners bereid gevonden zich te verbinden aan deze editie; Servoy, coMakeIT en Escrow4all. We zijn hier uiteraard zeer vereerd mee en het geeft eens en te meer aan dat Get (C)Loud! een mooi podium is waar ISV’s met elkaar van gedachten kunnen wisselen en in debat gaan over Cloud gerelateerde thema’s. We zien uw komst dan ook graag tegemoet. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Houdt u de website in de gaten, want Eduard Schaepman als markante Keynote met een inspirerend verhaal over Tribes en wie het panel gaat vormen, zijn berichten die u hopelijk aanzetten naar deze netwerkborrel voor ISV’s te komen!

Programma Get (C)Loud! Editie VIII:

 • 13:30 – 14:00 uur ontvangst met koffie en thee
 • 14:00 – 14:05 uur welkomstwoord Martijn van Zoeren, CEO Dutch Cloud
 • 14:05 – 14:45 uur Keynote Eduard Schaepman*, Chief Entertainment Officer en oprichter bij Tribes
 • 14:45 – 15:00 uur debat o.l.v. Ruud de Joode
 • 15:00 – 15:15 Pauze
 • 15:15 – 16:00 uur Paneldiscussie o.l.v. Ruud de Joode
 • 16:00 – 16:15 uur debat o.l.v. Ruud de Joode
 • 16:15 – 17:30 uur Bier & Bitterballen
Just-another-day-at-the-office-HR.jpg

Panel leden:

 • Ron van der Burg, CEO Servoy
 • Gwen Roosemont, Partner HOTflo
 • Nick Haasnoot, Algemeen directeur Regas
 • Frank Hoekstra, CEO Order2Cash

Tribes is People

Bij Tribes vindt u een stam van gelijkgestemde professionals, die gaan waar de business is. Een gemeenschap van business nomads. Een groep mensen die om dezelfde dingen geeft en dezelfde gewoonten heeft. Werkenden uit alle beroeps- en bloedgroepen. Met één gemene deler: Tribes is hun thuisbasis.

Tribes is een mobiel kantoorconcept 3.0 met inspirerende faciliteiten voor onze leden. Wij bieden Tribes Network Access lidmaatschappen, virtuele kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekruimte in al onze locaties.

Eduard Schaepman heeft diverse Change Managementfuncties bekleed op executive niveau. Onder andere bij Robeco Groep, Fortis Groep, euroShell, SNT International, ClientLogic en Chalet Group. Hij is gespecialiseerd in gedrag in organisaties, het mobiliseren van mensen en change management. Met andere woorden, gespecialiseerd in het doen groeien van elk bedrijf!

 

Locatie:De-Landgoederij-2.png

De Landgoederij aan de Camminghalaan 30 te Bunnik is opnieuw de locatie waar we u graag ontvangen.

 

 

 

Inschrijving Get (C)Loud!